HUNDEKJØRING MED ALASKA HUSKIES

På Farmen Fløtterud er vår Alaska Husky Kennel et viktig satsningsområde. Det finnes ingen kompromiss når man jobber med dyr. 

Våre hunder skal alltid ha det godt, både i hverdagen, i møte med våre gjester, våre valpekjøpere og alle som deltar på våre hundeaktiviteter. 

Som gjest hos oss vil du alltid møte hunder som er glade, fornøyde og veltrente. Hundenes ve og vel er det viktigste for oss. De er en del av ”familien”. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å dele vår respekt, ydmykhet og kjærlighet til de fantastiske firbeinte med alle som kommer hit til oss. Sammen med hundene vil du få ta del i magiske opplevelser, både her hjemme i hundegården og om du er med oss ute på tur i skog og i fjell med hundene foran din slede.

 

Vår Alaska Husky Kennel ligger vakkert plassert i gårdstunet, med utsikt ned til elven. Vi vet ikke om hundene legger merke til det, men det er iallefall godt for oss som bruker mye tid i kennelen sammen med hundene. Alle hundene løper fritt i store løpegårder og alle har hvert sitt lune, isolerte hundehus. Hundegårdene er svært solid bygget, med høye gjerder og sikring i bakken, som gjør at hundene ikke kan grave seg ut. Det er viktig når man også driver med husdyr, som beiter vegg-i-vegg med huskyene. Tisper som har valper nyter godt av eksra komfort i siste del av drektigheten og når valpene er små. Da bor tisper med valper innendørs.

 

Hundene har i tillegg en stor løpegård med bekk, hvor de får løpe fritt og bade hver dag. Her får de boltre seg i flokk, men bare når vi er tilstede sammen med dem.

 

Velkommen til vår Alaska Husky Kennel på Farmen Fløtterud! 

Alaska Husky Kennel

Fra kennelen til Inger-Marie Haaland (2 ganger vinner av 100-mila i Finnmarksløpet) kan du kjøpe valp av beste avstamning. Vi har parret de aller beste tispene på kennelen. Hannhundene vi benytter er alle blant de beste i verden og samtlige har selvsagt bevist at de er super-flinke ved å gå til mål år etter år til topp plasseringer i verdens lengste hundeløp.

 

Pris for valp som er 8 uker gammel er kr 7.900,-.

 

Vil du sikre deg en valp fra en topp parring, så ring oss! Vi hjelper deg å finne den rette hunden til ditt bruk og selvsagt får du komme å velge ut DIN valp. Hos oss er du garantert proffesjonell behandling og øser gjerne av vår kunnskap og hjelper deg å finne frem til den valpen som passer aller best for deg utifra hvordan du tenker bruke hunden. Vi vil ha mange valper som er leveringsklare i juli og august 2020. Ta kontakt og sett deg på venteliste nå! 

Våre avlshunder >

Våre trekkhunder >

Om Alaska Husky >

Trygg handel

Vil du delta på kurs for å lære deg å bli hundekjører, så arrangerer vi kurs denne høsten og vinteren.

 

Når du kjøper valp hos oss, får du med "Registreringsbevis" med stamtavle og en detaljert og trygg kjøpekontrakt, samt masse råd og tips. 

 

Hvis du har lyst å begynne med sledekjøring, så vil disse hundene gi deg en veldig god start.