Alaska Husky kennel

På Farmen Fløtterud er Alaska Husky kennelen et viktig satsningsområde. Det finnes ingen kompromiss når man jobber med dyr. Hunder skal alltid ha det godt, både i hverdagen, i møte med våre gjester, våre valpekjøpere og alle som deltar på våre hundeaktiviteter.  

Hvorfor kjøpe valp hos oss?

Gjennom nøye planlagt avl får du en valp som passer perfekt for deg, enten du ønsker en trofast turkompis, en lojal familiehund, eller en god slede- og konkurransehund. Hundene vi avler er ikke bråkete og har lite jaktlyst.

Godt ivaretatte valper

Valpen grunntrenes hos oss, slik at den kommer til deg på plystresignal. I tillegg blir den selvsagt vaksinert og helsesjekket av en dyktig veterinær. Valpen får også ormekur og parasittbehandling jevnlig fra den er liten.

Vi gir deg også de aller beste tips og råd til hvordan du best skal ta vare på valpen din.

God oppfølging

Du kan alltid ta kontakt med oss i etterkant av valpekjøpet hvis du har spørsmål knyttet til valpen. Vi tilbyr også kennelopphold, hundepass og hundekjøringstrening for deg som kjøper valp hos oss.

Alaska Husky i toppklasse

Vi avler hunder ut fra to ulike målsettinger. Noen valper avles for å bli konkurransehunder, og andre avles for å bli allsidige, trygge og sosiale tur- og familiehunder. 

Hundene som benyttes i avl hos oss er blant de beste i verden. Samtlige hannhunder har gått til topplasseringer i noen av verdens lengste hundeløp, år etter år. 

Stamtavle og kjøpekontrakt 

Når du kjøper valp hos oss får du med registreringsbevis med stamtavle og en detaljert kjøpekontrakt.

Klar for et nytt familiemedlem?

Sikre deg en herlig, familiekjær Alaska Husky valp fra kennelen til Inger-Marie Haaland, 2 ganger vinner av 100-mila i Finnmarksløpet. 

Møt glade hunder på gården

Som gjest hos oss vil du alltid møte hunder som er glade, fornøyde, veltrente og rolige. Hundenes ve og vel er det viktigste for Inger-Marie og alle som jobber på gården. Hundene er en del av familien. 

Gjennom vårt arbeid ønsker vi å dele vår respekt, ydmykhet og kjærlighet til de fantastiske firbeinte med alle som kommer hit til oss.

Herlige opplevelser med Alaska Husky

Sammen med hundene vil du få ta del i magiske opplevelser, både her hjemme i hundegården, om du er med oss ut på tur i skog og i fjell med hundene foran sleden, eller om du reiser herfra med din egen valp.

Om vår Alaska Husky kennel

Kennelen ligger vakkert plassert i gårdstunet, med utsikt ned til elven. Vi vet ikke om hundene legger merke til det, men det er i alle fall godt for oss som bruker mye tid i kennelen sammen med hundene.

Store løpegårder

Alle hundene løper fritt i store løpegårder og alle har hvert sitt lune, isolerte hundehus. Hundegårdene er svært solid bygget, med høye gjerder og sikring i bakken, som gjør at hundene ikke kan grave seg ut. Det er viktig når man også driver med husdyr, som beiter vegg-i-vegg med huskyene.  

Hundene har i tillegg en stor løpegård med bekk, hvor de får løpe fritt og bade hver dag. Her får de boltre seg i flokk når vi er til stede sammen med dem.

Valper i fjøset

Tisper som har valper nyter godt av ekstra komfort i siste del av drektigheten, og når valpene er små. Da bor de i vår luksuriøse «fødeavdeling», som ligger i fjøset der kyrne ble melket i gamledager. 

Nå nyter valpemammaer og små, myke valper fred og ro i det gamle fjøset. Her er det svalt om sommeren og lunt og varmt om vinteren. 

Vil du kjøpe Alaska Husky valp?

Vil du kjøre hundeslede?

Hundekjøring er virkelig en opplevelse. Kjenn kraften i spannet, og lær hundenes samspill med føreren av hundesleden.

Showing all 2 results

Gårdsopplevelser i Numedal

Velkommen til det virkelig gode liv for folk og dyr – med ekte gårdsopplevelser og spennende aktiviteter!

Opplev uberørt natur, ku, katt og kaniner. Kyllinger, sauer, kortreist mat, knallfine islandshester og verdens fineste Alaska Husky kennel.

Aktiviteter

Overnatting

Rå biff på trefjøl

Mat

Praktisk info

Alaska Husky kennel

Er det noe du lurer på?

Send oss en e-post hvis du har spørsmål.

Nyheter