Velkommen til oss!

 

Farmen Fløtterud ligger i Rollag i Numedal, inntil Trillemarka/ Rollagsfjell, som er et villmarkspreget naturskogsområde. Gården ligger på østsiden av Numedalslågen, litt syd for Rollag sentrum ca. to timers kjøretur fra Oslo. Fløtterud er på nesten 4000 mål og strekker seg fra elva Lågen oppover lia mot Tekslehogget og Sigdals grense. Vårt nærmeste turområde er Trillemarka og Rollagsfjell, et villmarkspreget område med daler og fjellsider, elver og vakre små og store innsjøer,

eldgamle trær og skoger, og et mangfold av dyre- og plantearter. Området er et paradis for turgåere som vil oppleve eventyraktig uberørt naturskog og skikkelig gammelskog. Turer i Sør-Norges største og mest verdifulle gjenværende naturskogsområde i Trillemarka gir sterke og ekte opplevelser.

I gårdstunet finner du vår gårdsbutikk, hvor vi selger kjøtt-, pølser, hamburgere, m.m. av egne dyr. Du kan bestille kjøttvarer online også.

Inger Marie Haaland

Inger-Marie Haaland er en av Norges mest kjente langdistanse hundekjørere. Hun var den første kvinne til å vinne det 100 mil lange Finnmarksløpet i 2009, som første kvinne! I 2012 gjentok hun bragden. Senere er det blitt mange gode plasseringer.

 

Inger-Marie kommer fra Lier. Hun er utdannet markedsøkonom fra Norges Markedshøyskole.

 

I 10 år har hun eid og drevet Fagerheim Fjellstugu på Hardangervidda.

 

De seneste årene har hun drevet som bonde på storgården Klones i Vågå.

 

Inger-Marie er glad i friluftsliv året rundt. Hun er jeger og fisker og jakter både småvilt og storvilt og elsker å fiske fjellørret på Vidda. Matlagning, fotografering og hest er hobbyer. Foruten hundekjøringen såklart!

 

Hundekjøringskonkurranser er akkurat nå lagt litt på hylla. Nå satser Inger-Marie på avl og salg av Alaska Husky-valper av beste avstamning, samt å dele av sin erfaring og tilby hundekjøringskurs i fortrinnsvis sledekjøring for både barn og voksne som har lyst å lære seg å bli hundekjørere I vinter kan du bli med Inger-Marie og 35 superflinke, veltrente hunder ut i villmarka på halvdags- eller heldagsturer. DU er selv hundekjører på ditt eget hundespann når du er hos oss. Vi gir deg en EKTE hundekjøreropplevelse, hvor vi avslutter med mat og historiefortelling ved bålet.

 

Inger-Marie holder også motivasjons- og inspirasjonsforedrag for bedrifter og klubber.