BLIR MED PÅ LANGTUR TIL HEST!

Dette er sommerens lille, store utfordring for deg som har hest selv, men som sjelden drar avsted på langtur i skog og fjell over ere dager.
 
Vi inviterer deg med på 4-dagers tur! Kom med den hesten du har. Du rir med hestekyndige folk som sørger for at turen blir en fantastisk opplevelse for alle.
 
Vi avslutter med en heidundrandes cowboyfest på Farmen Fløtterud.
 
MELD DEG PÅ NÅ! BEGRENSET ANTALL DELTAGERE. 

På Farmen Fløtterud kan du delta på dagsturer til hest i Trillemarka med våre trygge islandshester. Du kan også delta langtur med din egen hest fra Norefjell til Numedal. Eller kanskje du drømmer om å være cowboy og gjete kyr og sau fra hesteryggen? Bli med oss på litt annerledes opplevelser på hesteryggen!

8. - 12. august 2018

Vær rask!

Påmelding innen 1. april gir kr. 500,- i rabatt!

 

Vi rir fra Veikåker gård ved Norefjell til Farmen Fløtterud i Numedal. Turen går på gode skogsbilveier og -stier i utrolig vakker natur. Vi skal ha leir på Grønseth Sæter, hvor vi kan bade i badestamp og ta badstu, vi rir over Rundskaugen og gjennom nydelige Trillemarka og camper ved Grytelva før turen går via Fløtterudsætra til Farmen Fløtterud, som ligger inntil elva Numedalslågen.

Guider på turen er: Hanne Høne Veikåker, Arvid Mæland og Inger-Marie Haaland.

Turen passer for alle som er noe hestevant, og er beregnet på at dere har med egen hest. Vi har noen hester som kan leies. Dette er en unik mulighet til å være med på en opplevelsesrik ridetur i godt selskap med koselige hes-tefolk. Vi bor i egne telt, men har med oss følgebil med stor tilhenger som transporterer alt, slik at det er mulig å unne seg litt luksus.

 

Pris pr deltager: kr. 4900,-

 

DU MELDER DEG PÅ SLIK: 
91 61 31 41 eller mail: arvid@drommeturer.no
941 74 838 eller mail:inger-marie@farmen- øtterud.no