BO HOS OSS!

DU KAN OVERNATTE I VÅR KÅRBOLIG,

PÅ STABBURET ELLER I NOMADE-TELT! 

Finest av alt er stjernehimmelen en måneløs, mørk natt..”

Vi tilbyr overnatting i Rødstua, på stabburet (sommerstid) eller i våre store, bekvemme nomadelignende telt, som er innredet som i et hus. Vi har plass til 16 personer. Vi lover å ta godt vare på deg og dine kolleger eller venner. 

 

Du velger selv hvordan du vil bo: i vår kårbolig, i oppvarmet nomade-telt med glasstak eller helt enkelt på stabburet, akkurat om de gjorde i gamledager sommerstid.

Uansett hva du velger, finner du roen hos oss.

 

Overnatter du i et nomadetelt, føles det som å sove under åpen himmel, men inne i teltet er det like varmt og koselig som et hotell. Ikke et femstjerners hotell, men et ”million-star-hotel”! For her kan du faktisk ligge på ryggen i din egen seng og studere stjernehimmelen over deg.

Overnatter du på stabburet, hviler du i eldgamle senger med ryggen mot en tømret vegg. Og du vet at HER har noen sovet før deg. Madrasser og dyner er selvsagt nye og delikate.

Det er fire sengeplasser i hvert telt.

Teltene er utstyrt med peisovn og deilige senger med myke madrasser og gode, varme dyner, så dere sover som prinsessen og prinsen på erten. Om dere klarer å lukke øynene for stjernevrimmelen på himmelen…

I Numedal, "Middelalderdalen", milevis fra byens lys og larm, vil du få oppleve mørke netter hvor månen lyser opp landskapet.

Finest av alt er stjernehimmelen en måneløs, mørk natt.  Med millioner av stjerner som blinker og lyser rett over hodet ditt, vil du garantert fornemme at freden og roen senker seg, samtidig som du senker dine skuldre.

 

Du kan komme til oss på dagsbesøk og delta på våre opplevelser og aktiviteter. Se detaljer under menyen opplevelser.

Bo i deilige iglolignende nomadetelt
Telt med glasstak og vedfyring
Hyggelig innredning
Nyt natten i gode senger
Peiskos
Lun og koselig atmosfære
Vis mer