LEI FLØTTERUDSÆTRA

Velg en helt annerledes ferie i sommer! Vi ønsker hjertelig velkommen til Fløtterudsætra, et koselig lite seterhus, solrikt beliggende på en fredelig setervoll 700 moh. I Rollag, hvor solen ikke går ned før kl. 22 og med nydelig utsikt til «Nansen-fjellene» i vest.

 

Her tripper det 10 høner rundt på tunet så du kan få egne egg til vaffel- eller pannekakerøra og du kan få låne 2 snille og turglade huskyer eller ta med din egen hund. Det er ingen naboer på Fløtterudsetra, slik at her kan du nyte friheten, frisk luft, null stress og være 100% tilstede i vakker natur.

Fløtterudsætra

Ukesleie kr 7000,-

J

LEV LITT LANGSOMT I SOMMER! 

NYT FRIHETEN I NATUR PÅ FLØTTERUDSÆTRA!

HØNE, HUSKY OG HUSVÆRE ER INKLUDERT I PRISEN!

 

Velg en helt annerledes ferie i sommer! Vi ønsker hjertelig velkommen til Fløtterudsætra, et koselig lite seterhus, solrikt beliggende på en fredelig setervoll 700 moh. I Rollag, hvor solen ikke går ned før kl. 22 og med nydelig utsikt til «Nansen-fjellene» i vest. Her tripper det 10 høner rundt på tunet så du kan få egne egg til vaffel- eller pannekakerøra og du kan få låne 2 snille og turglade huskyer eller ta med din egen hund. Det er ingen naboer på Fløtterudsetra, slik at her kan du nyte friheten, frisk luft, null stress og være 100% tilstede i vakker natur.

 

En av våre gjester sier: «Livet leves aller mest ute på sætra, vi lagde mat på grill og bålpanne og nøt den vakre utsikten utover fjellene og gikk på tur til Vrågåvarden og badet i Fagerbutjønn, 740 moh.

 

MED HUSKY PÅ TUR

Leier du på sætra kan du få låne 2 kjempekoselige husky-hunder som dere får ha ansvaret for gjennom ferieuken. Hundene er rolige, barnevennlige og veldige kosete. De elsker å få være med på tur og de bærer gjerne kløv på ryggen. Om natten sover huskyene i sine egne hundehus i hundegården, som ligger 100 meter unna sæterhuset. Hundene er helt stille og rolige. 

 

EGG FRA EGNE HØNER

I tillegg er det 10 høner på sætra! De 10 hønene tripper rundt i tunet og verper stort sett ett egg hver daglig. For barna er det veldig stas å starte dagen med å gi hønene mat og vann og plukke nylagte egg til frokostbordet og få lage vaffel- eller pannekakerøre av egg fra «egne høner»! 

 

SNILT TURTERRENG I TRILLEMARKA

Trillemarka byr på fantastisk natur og det er massevis av koselige turstier og små badevann og fiskevann og -bekker i området. Merkede turstier til Vrågåvarden og Fagerbutjønn. Fra juli måned kan du plukke både blåbær og multer. 3 km unna ligger gården vår, Farmen Fløtterud, helt ned mot elven Numedalslågen. Her bor det kuer og kalver, sauer med lam og massevis av griser, noen hester og mange Alaska Husky-hunder. Det koseligste av alt er alle valpene på gården. I juli måned har vi kanskje 80 små, myke Husky-valper, som trenger masse kos! 

 

GRISESAFARI OG VALPEKOS

Alle som leier Fløtterudsætra er velkommen til å bli med på GRATIS grisesafari og valpekos nede på gården. Dette foregår hver dag fra klokken 16 – 18. 

 

EGEN HUND KAN TAS MED

Det er selvsagt full anledning til å ta med egen hund/hunder om du leier Fløtterudsætra. Det er inngjerdet løpegård med hundehus og badebekk for hundene.

 

PLASS TIL 4

Sætra er ikke stor, men desto mer koselig med sine brune laftevegger med mye levd liv.  Det er åpen stue-/kjøkkenløsning med spiseplass til 4. En stor, god vedovn sørger for varmen om det skulle bli kaldt. Kjøkkenet er enkelt, men praktisk. Gasskomfyr til matlagning. Vann varmes på vedovnen eller gasskomfyren. Rent vann henter du i vannposten 20 meter unna. Soverommet har deilig dobbeltseng med god madrass og køyeseng til barna, tilsammen 4 sengeplasser. Det er utedo og utedusj!

 

UTELIV OG FRED I SJELA

Livet leves aller mest UTE her oppe på sætra, som ligger 700 moh. Det finnes utemøbler, en grill og bålpanne. Solen legger seg ikke før klokken 22, så her kan sommerkveldene nytes utendørs med vakker utsikt utover fjellene i vest, der Fridtjof Nansen hadde sin hytte. Det er ingen naboer på Fløtterudsetra, slik at her kan du nyte friheten, frisk luft, null stress og være 100% tilstede i vakker natur. 

 

FARMEN FLØTTERUD

Vertskapet ditt er Inger-Marie og Arvid Mæland, som er bøndene som eier Fløtterudsætra og som driver Farmen Fløtterud. Inger-Marie er også hundekjører og kjører Finnmarksløpet, mens Arvid er bonde og ekte cowboy som liker å ri på hest med lasso! Farmen Fløtterud tilbyr aktiviteter, som man kan delta på om ønskelig. 

 

PRIS

Fløtterudsætra leies ut på ukebasis og det koster kr 7.000,- per uke. Ved, vann og gass er inkludert. Det er dyner og puter i sengene. Du kan leie sengetøy og håndklær hos oss eller du kan ta med deg selv. Butikken ligger i Rollag sentrum og dit tar det 10 minutter å kjøre (på veien ned til gården). 

 

VED AVREISE

Dere sørger for rydding og normal rengjøring av setra før dere reiser. 

Vi besørger desinfisering iht myndighetenes krav før nye gjester kan flytte inn.