Overnatting på Fløtterudsætra

Du er hjertelig velkommen til Fløtterudsætra, et koselig lite seterhus på en solrik og fredelig setervoll, med nydelig utsikt til «Nansen-fjellene» i vest.

Her tripper det 10 høner rundt på tunet så du kan få egne egg til vaffel- eller pannekakerøra, og du kan få låne 2 snille og turglade huskyer. Her får du nyte friheten, frisk luft, null stress og være 100% til stede i vakker natur.

Koselig overnatting

Setra er ikke stor, men desto mer koselig med sine brune laftevegger med mye levd liv. En stor, god vedovn sørger for varmen om det skulle bli kaldt. Soverommet har deilig dobbeltseng med god madrass og køyeseng til barna, til sammen 4 sengeplasser. 

Kjøkkenet er enkelt, men praktisk. Det er gasskomfyr til matlaging. Vann varmes på vedovnen eller gasskomfyren. Rent vann henter du i vannposten 20 meter unnaFløtterudsætra har utedo og utedusj. 

Uteliv og fred i sjela

Ute på setra finner du utemøbler, en grill og bålpanne. Solen skinner til klokken 22, så her kan du nyte lange sommerkvelder utendørs. 

Trillemarka byr på fantastisk natur, og det er massevis av koselige turstier og små badevann, fiskevann og bekker i området. 

Gården, Farmen Fløtterud, ligger 3 km unna, helt ned mot elven Numedalslågen. Her bor det kuer og kalver, sauer med lam og massevis av griser, noen hester og mange Alaska Husky-hunder og valper.

Gårdsopplevelser i Numedal

Velkommen til det virkelig gode liv for folk og dyr – med ekte gårdsopplevelser og spennende aktiviteter!

Opplev uberørt natur, ku, katt og kaniner. Kyllinger, sauer, kortreist mat, knallfine islandshester og verdens fineste Alaska Husky kennel.

Aktiviteter

Overnatting

Rå biff på trefjøl

Mat

Praktisk info

Alaska Husky kennel

Er det noe du lurer på?

Send oss en e-post hvis du har spørsmål.

Nyheter