Overnatting på gjestegård

I hovedbygningen på gården har vi 5 kjempehyggelige, store soverom som alle er helt nyoppusset og utstyrt med nydelige senger og myke madrasser. Det er dobbeltseng og plass til 2 barn i køyeseng på hvert av rommene. Alle rommene har store vinduer med utsikt mot elven og gårdstunet. Felles supermoderne, stort bad i 1. etasje og i 2. etasje, pluss separat wc. 

Himmelsengrommet

Rommet ligger i husets 1. etasje, vegg-i-vegg med badet og med kort vei til toalettet. Nydelig blåmalt himmelseng og bonderomantisk innredning med gammeldags skatoll. Velegnet om man er litt dårlig til bens. 

Drømmerommet

Rommet ligger i husets 2. etasje og er vendt mot sydvest med sol hele dagen og utsikt mot elven og stabburene. Lekkert rom i pudderrosa farge og lune, myke tekstiler. 

Seterjentas favorittrom

Rommet ligger i husets 2. etasje og er vendt mot nordvest med sol om ettermiddagen. Det er nydelig utsikt mot elven og mot Trillemarka i nord. Lyst og vakkert rom med ren, feminin, moderne stil. 

Tømmerfløterrommet

Rommet ligger i husets 2. etasje og er vendt mot nordøst med sol om morgenen. Dette er det største rommet og det har utsikt mot Trillemarka og mot sommerfjøset og beitene på østsiden av gården. Røff innredning i tømmer og treverk med minner fra en svunnen tid. 

To-rom-i-rommet

Rommet ligger i husets 2. etasje og er vendt mot sydøst og har sol om morgenen og hele dagen frem til utpå ettermiddagen. Rommet har halv skillevegg, slik at dobbeltseng og køyeseng er i hver sin avdeling. Koselig og moderne stil, totalt nyoppusset med lunt treverk. 

Gårdsopplevelser i Numedal

Velkommen til det virkelig gode liv for folk og dyr – med ekte gårdsopplevelser og spennende aktiviteter!

Opplev uberørt natur, ku, katt og kaniner. Kyllinger, sauer, kortreist mat, knallfine islandshester og verdens fineste Alaska Husky kennel.

Aktiviteter

Overnatting

Rå biff på trefjøl

Mat

Praktisk info

Alaska Husky kennel

Er det noe du lurer på?

Send oss en e-post hvis du har spørsmål.

Nyheter