Overnatting i stabbur

Vi jukser bare litt. Du får nemlig sove i en koselig gammel seng, men med god madrass, dyne og pute med rent sengetøy. Vi dropper halmsengen, som ble benyttet om og om igjen – av både folk, lopper og lus. Alle hygieneregler blir selvsagt ivaretatt hos oss.

Bo i et ekte stabbur

På gårdstunet på Farmen Fløtterud ligger det to stabbur, ett stort og ett lite. Det store stabburet har senger til 4, pluss en kort barneseng. Det lille stabburet har senger til 2. 

Stabburene har tradisjonell innredning, spisebord med 4 stoler og helt enkel kjøkkeninnredning med mulighet for å koke kaffe og te. Det serveres frokost, lunsj og middag på gården. Det er dusj og toalett i en annen bygning  tunet. 

Tradisjonell overnatting

I gamledager ble stabburene benyttet til oppbevaring av mat. Sommerstid ble de også brukt til overnatting for slåttefolket, de som var med å slå høy når maten til husdyrene skulle berges for en lang vinter.

Gårdsopplevelser i Numedal

Velkommen til det virkelig gode liv for folk og dyr – med ekte gårdsopplevelser og spennende aktiviteter!

Opplev uberørt natur, ku, katt og kaniner. Kyllinger, sauer, kortreist mat, knallfine islandshester og verdens fineste Alaska Husky kennel.

Aktiviteter

Overnatting

Rå biff på trefjøl

Mat

Praktisk info

Alaska Husky kennel

Er det noe du lurer på?

Send oss en e-post hvis du har spørsmål.

Nyheter