Valper til salgs 

Fra kennelen til Inger-Marie Haaland (2 ganger vinner av 100-mila i Finnmarksløpet) kan du kjøpe valp av beste avstamning. Vi har parret de aller beste tispene på kennelen. Hannhundene vi benytter er alle blant de beste i verden, og samtlige har selvsagt bevist at de er superflinke ved å gå til mål år etter år til topp plasseringer i verdens lengste hundeløp.

Pris for valp med registreringsbevis er kr. 7900,-

Vil du sikre deg en valp fra vår kennel, så ring oss eller send en e-post!

 

Våre avlstisper

Babe
Avlstispe
Babe
Avlstispe
Ronja
Avlstispe
Ronja
Avlstispe
Herlig
Avlstispe
Odd-Eye
Avlstispe
Vis mer
 

Våre avlshanner

Dodge
Avlshann
Dodge
Avlshann
Heinz
Avlshann
Heinz
Avlshann
Vis mer
 

Våre konkurransehunder

Inger-Marie har etter mange år med satsning på toppnivå, lagt langdistanse konkurransekjøringen på hylla for en stund og de 16 aller flinkeste konkurransehundene er lånt bort til en dyktig hundekjører i Kiruna. Mats Petterson skal de 2 kommende årene låne Inger-Maries konkurransehunder og delta i det 150 mil lange Iditarod i Alaska. Mats Petterson har kjørt løpet 4 ganger tidligere. Vi gleder oss til å følge det i mars 2018.

 

Valper til salgs

Vi har for tiden flotte valpekull til salgs:

Alle valpene er leverings-/henteklare i perioden om 1 måned fra nå. Du er hjertelig velkommen for å velge ut din valp nå! Ring 941 74 838!

Ronjas valper

Odd Eye / Ronny

1 hannhundvalper og 1 tispe til salgs

 

Født 26.12.17. Ronny er en stor hvit hannhund, av beste avstamning. Odd Eye er datter av Zøstra og Dodge og er bare 2 år. Har ikke gått noen løp.  Zøstra er etter Storm, som  har gått adskillige Finnmarksløp til mål og ett Iditarod til mål. Mor er Gazelle. Storm sin far er Øre, som gikk som Inger-Maries hovedleder da hun vant Finnmarksløpet første gang i 2009. En fantastisk hannhund! Hannhundvalpen er hvit, tispen er hvit med grå tegninger. Hundene får lang, veldig myk pels. Dette vil bli svært fine familiehunder. Valpene er spesielt sosiale, trygge og veldig glade!

Odd-Eye valper for salg